Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 15:05

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής /Διεθνής αγώνας fis

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους!11 Κύπελλα και 15 Μετάλλια για τους αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας.

 Στο χιονοδρομικό κέντρο του Μετσόβου κάτω από άριστες συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκι δρόμων αντοχής και ο Διεθνής αγώνας fis  παράλληλα.
Τα λόγια είναι περιττά για τους αθλητέςτου ΕΟΣ Νάουσας αφού γύρισαν  με 11 από τα από τα 15 Κύπελλα που δόθηκαν στη διοργάνωση.
Στην κατηγορία των Παίδων ο Γιώργος Αναστασιάδης ήταν αήττητος κερδίζοντας 4 χρυσά μετάλλια στο αγώνισμα του σπριντ και της απόστασης στο Παννελήνιο και στο διεθνή αγώνα.
Στην κατηγορία των Κορασίδων η Μάρα Τσιάρκα ήταν και πάλι η μεγάλη νικήτρια αφού απέσπασε 3 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο και διεθνή αγώνα και ένα ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της απόστασης στη διεθνή διοργάνωση.
Στην ίδια κατηγορία στο Πανελλήνιο  η Όλγα Μπιτέρνα τερμάτισε στην τέταρτη θέση στα δύο αγωνίσματα και η Εύα Μπράβου στη Πέμπτη θέση στο αγώνισμα της απόστασης.
Στη κατηγορία των Νεανίδων η Στελλίνα Γιαννακοβίτη στο αγώνισμα του σπριντ στο Πανελλήνιο Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο διεθνή αγώνα στην κατηγορία των γυναικών στο ίδιο αγώνισμα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.
Στην κατηγορία των γυναικών η Γωγώ Νιμπίτη κέρδισε στο αγώνισμα του σπριντ στο διεθνή αγώνα το χάλκινο μετάλλιο και στο Πανελλήνιο το χρυσό στο αγώνισμα του σπριντ και το αργυρό στην απόσταση.
Στην κατηγορία των ανδρών ο Αργύρης Σεραφείμ στο Πανελλήνιο κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του σπριντ.
Αποκορύφωμα της επιτυχίας τα ομαδικά αγωνίσματα.
Στην κατηγορία των Γυναικών  η ομάδα του ΕΟΣ Νάουσας με Στελλίνα Γιαννακοβίτη και Γωγώ Νιμπίτη πήραν το κύπελλο με μεγάλη άνεση διατηρώντας μια παράδοση πολλών ετών.
Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών η ομάδα με  τους , Γιώργο Αναστασιάδη και Αργύρη Σεραφείμ κέρδισε επίσης με μεγάλη άνεση το χρυσό μετάλλιο μετά από πολυετή απουσία επιτυχιών στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

 

Από τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας