Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 14:59

Νίκη του Ζαφειράκη στο μπάσκετ επί της ΑΓΕΠ το Σάββατο εκτός με Αλεξάνδρεια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με νίκη συνέχισε ο Ζαφειράκης  για την 15η αγωνιστική επί της ΑΓΕΠ με 55-50. Με την νίκη αυτή έχει ρεκόρ 6 νίκες και 7 ήττες και παρέμεινε στην 8η θέση. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη της Αριδαίας επί των Ίκαρων  Γιαννιτσών με 83-75. Στα υπόλοιπα παιχνίδια Αιγίνιο-Κιλκίς=75-46, Βατανιακός -Πάνθηρες=85-65,  Μ.Α.Γιαννιτσών-Αετοί Βέρ=34-74 και Πιερικός-Έδεσσα=93-31. Ρεπό η Αλεξάνδρεια. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα μετά την κακή εμφάνιση στους Ίκαρους Γιαννιτσών λόγω πολλών απουσιών, ξεκίνησε ''φουριόζα''σε άμυνα και επίθεση. Ο coach Τούφας ξεκίνησε το παιχνίδι με Μουρατίδη-Βάϊγκαντ-Σκουλαριώτη-Τούφα και Δίντση και εφάρμοσε πίεση στα 3/4 του γηπέδου από το πρώτη φάση. Η ομάδα του Ζαφειράκη προκάλεσε πολλά λάθη στην ΑΓΕΠ και μπόρεσε πήρε διαφορά 8π στο πρώτο δεκάλεπτο με κύριους εκφραστές τους Βάϊγκαντ και Τούφα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σκουλαριώτης χρεώθηκε με 3ο φάουλ και την θέση του την πήρε ο Πράπας, ο οποίος τα πήγε περίφημα σε άμυνα και επίθεση. Ο Σιδηρόπουλος με Μουρατίδη σκόραραν σ αυτή την περίοδο, κυρίως με σουτ απο τα 5-6μ. Το ημίχρονο έκλεισε με 35-30. Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε πολύ νευρικότητα και αστοχία και για τις δύο ομάδες . Ο Ζαφειράκης  σκόραρε 4 πόντους και η Αγεπ 9π. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Καπνάς έβαλε ''καλάθι νίκης'' σκοράροντας τρίποντο και κάνοντας το σκορ 53-50. Στην επόμενη επίθεση η ΑΓΕΠ αστόχησε και ο Τουφας με 2/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Με την νίκη αυτή επέστρεψαν τα χαμόγελα στους παίκτες και έβαλαν στόχο την νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Αλεξάνδρεια.

Από την ομάδα απουσίαζαν οι Ζαχαριάδης-Ζιάνης-Τούπος.

Το Σάββατο η ομάδα θα αγωνιστεί με την Αλεξάνδρεια στις 18.00 σε έδρα που θα ορίσει τις επόμενες μέρες η ΕΚΑΣΚΕΜ λόγω προβλήματος του γηπέδου που αγωνίζεται η Αλεξάνδρεια.

ΣΥΝΘΕΣΗ (ΤΟΥΦΑΣ Ν-ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ) -Τούφας-Σιδηρόπουλος-Νικολαίδης-Σκουλαριώτης-Παυλίδης-Βαδόλας-Δίντσης-Καπνάς,Μώκας, Μουρατίδης, Πράπας, Βάϊγκαντ

 

ΠΑΙΔΩΝ

Ξεκινά το πρωτάθλημα παίδων την Κυριακή 27/1 με πρώτο αντίπαλο τους Αετούς Βέροια στο  Μακροχώρι στις 12.00π.μ. Η ομάδα θα παρουσιαστεί χωρίς τους Τούπο-Παναγιωτίδη που θα ναι έτοιμοι σε 15 μέρες λόγω τραυματισμών. Την Τρίτη η ομάδα αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι, με την Σκύδρα και έδειξε κυρίως αμυντικά ότι είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών όπου μόνον ο πρώτος θα παίξει στο F4. Οι ομάδες που βρίσκονται σ αυτό τον όμιλο είναι ο Φιλιππος Βέρ, ΑΟΚ Βερ, Αετοί Βερ, Μελίκη και Άθλος Αλεξάνδρειας.

MINI

Την Κυριακή στις 13.30 μ.μ  στο ΔΑΚ Νάουσας η ομάδα του Ηρ Τούφα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το τμήμα των 2006-07. Αυτά θα ναι τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας. Η συγκεκριμένη φουρνιά έχει πολύ ταλέντο και σίγουρα θα καταλήξει στις πρώτες θέσεις . Οι ομάδες που απαρτίζουν το πρωτάθλημα είναι η Αριδαία, Γιαννιτσά, Φίλιππος Νέας Πέλλας και 2 τμήματα της Έδεσσας.

,

   ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Το Σάββατο η ακαδημία ''έκοψε'' βασιλόπιτα στο ΔΑΚ  και τυχερό τμήμα που έτυχε το φλουρί ήταν των Παίδων. Σ όλα τα παιδιά μοιράστηκαν τσουρεκάκια και οι νικητές παρέλαβαν δώρα. 

 

Από το Τμήμα Μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας