Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 
 

 
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 19:22

Σοβαρό περιστατικό στην Επιτροπή για την άδεια Λούνα Παρκ στις πανηγύρεις Πολυπλατάνου και Μονοσπίτων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

 

Σοβαρό περιστατικό με την έλευση της αστυνομίας στο δήμο Νάουσας και το δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη να βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, στην  αρμόδια επιτροπή όπου θα πραγματοποιούνταν η κλήρωση για την άδεια Λούνα Παρκ στις  πανηγύρεις  Πολυπλατάνου και Μονοσπίτων ,  επιχειρηματίας ( όχι από τη Νάουσα) είχε έντονη λογομαχία με το δήμαρχο Νάουσας, διότι αποκλείστηκε από τη διαδικασία λόγω έλλειψης εγγράφων με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί αυτεπάγγελτα οδήγησαν τόσο τον επιχειρηματία όσο και το δήμαρχο και πρόεδρος της επιτροπής στο αστυνομικό τμήμα ενώ μαζί του πήγαν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του δήμου, υπήρχαν πέντε προτάσεις, ο δυο απορρίφθηκαν εξ αρχής για ελλείψεις δικαιολογητικών και η 3η που αφορούσε τον εν λόγω επιχειρηματία απορρίφθηκε επίσης διότι δεν είχε προσκομίσει όλες  τις αναγκαίες πιστοποιήσεις για τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ.

Ο ίδιος μόλις έμαθε πως απορρίφθηκε η πρόταση του, μαζί με το γιό του άρχισε να φωνάζει, οι τόνοι ανέβηκαν και ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης ζήτησε να έρθει στην Επιτροπή η Αστυνομία για διατάραξη ειρήνης.

Όπως προαναφέραμε αυτεπάγγελτα οι αστυνομικοί οδήγησαν όλους τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα , ενώ ο επιχειρηματίας μήνυσε επίσης το δήμαρχο Νάουσας πιθανώς για εξύβριση.

Σημειώνουμε πως τελικά η Επιτροπή συνεδρίασε σε άλλο χώρο και δόθηκε η άδεια σε άλλη πρόταση για την πανήγυρη Πολυπλατάνου.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"