Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 
 

 
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 09:57

Προσπάθεια τηλεφωνικής εξαπάτησης στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν έχει τέλος το θράσος απατεώνων που συνεχώς ανακαλύπτουν νέες μεθόδους εξαπάτησης αθώων πολιτών.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει Ναουσαίος πολίτης που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του, υπήρξε προσπάθεια, ευτυχώς ανεπιτυχής, εξαπάτησης των γονιών του, προφανώς από απατεώνες που προσποιήθηκαν πως εγκρίθηκε εκ των υστέρων πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και ζητούσαν χρήματα.

Τι αναφέρει ο Ναουσαίος πολίτης:

«θα σας παρακαλούσα για μία ανάρτηση σχετικά  με μία τηλεφωνική απόπειρα εξαπάτησης των γονιών μου, η οποία έλαβε χώρα κατά τις μεσημβρινές ώρες της σημερινής ημέρας. Ο κακοποιός  προσποιούμενος τον διευθυντή τραπέζης ενημέρωνε για την εκ των υστέρων έγκριση προγράμματος ΕΣΠΑ, η τελική έγκριση του οποίου απαιτούσε δήθεν την καταβολή συγκεκριμένου ποσού. Για το σκοπό αυτό αποπειράθηκε να κανονίσει ραντεβού με τον πατέρα μου εντός Νάουσας, με σκοπό προφανώς να του αποσπάσει το ποσό. Οι γονείς μου ευτυχώς το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και η συνομιλία τερματίστηκε. Παρακαλώ όπως επιστήσατε την προσοχή των αναγνωστών σας σχετικά με το περιστατικό. Έχουμε ενημερώσει τηλεφωνικώς και το τμήμα ασφάλειας Νάουσας».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"