Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 16:52

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της 2ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της 2ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας και βάζοντας γερά θεμέλια και τον πήχη ψηλά για την 3η  ΡοδακΟΙΝΟγνωσία, η κ. Μπαλτατζίδου Δώρα Δημ. Σύμβουλος του Δ. Νάουσας και υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ», επισκέφτηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου και συναντήθηκε με τον υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστόλου καθώς και με τον  Γενικό Οικονομικό Διευθυντή κ. Τσαγκαλίδη Δημήτριο, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα, τους στόχος και το όραμα αυτής της διοργάνωσης.

Μετά το πέρας της παρουσίασης η κ. Μπαλτατζίδου παρέδωσε φάκελο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και Δελτίο τύπου των ΜΜΕ από το 3ήμερο των εκδηλώσεων, καλάθι με τοπικά προϊόντα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν και αναμνηστική πλακέτα.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε για βοήθεια και στήριξη των εκδηλώσεων αυτών που συνάδουν με την εξωστρέφεια, προάγουν τα προϊόντα, τις επιχειρήσεις, τον τόπο και τον πολιτισμό μας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το θεματολόγιο η συζήτηση για το μείζον θέμα των Ροδακινοπαραγωγών όπου ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι γίνονται εποικοδομητικές προσπάθειες ανάκαμψής και αποζημίωσης όλων όσων επλήγησαν από την θεομηνία.