Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 18:49

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: «Οι αγρότες παλεύουν για την επιβίωση τους»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ, 6 το απόγευμα στην πλατεία

Οι φτωχοί αγρότες στα χωριά και τις πόλεις έχουν τα ίδια βάσανα με τους άνεργους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, με τους εργατοϋπάλληλους στα φθηνά μεροκάματα που πολλές φορές δεν πληρώνονται από τους εργοδότες, τους μικρούς μαγαζάτορες – επαγγελματίες, που είναι καταχρεωμένοι στην εφορία, στην τράπεζα στα ασφαλιστικά ταμεία, ζουν με την αγωνία του λουκέτου και των πλειστηριασμών.

Και μείς, όπως και αυτοί, δεχόμαστε άγρια επίθεση από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μαζί τους και παλεύουμε ενωμένοι ενάντια στον κοινό αντίπαλο.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να γυρίσουν την πλάτη στην κυβερνητική – συκοφαντική προπαγάνδα και να στηρίξουν με όλους τους τρόπους των αγώνα επιβίωσης της αγροτιάς. Η λαϊκή αλληλεγγύη και συμπαράσταση, η συμμαχία των εργαζομένων με τη μικρομεσαία αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα ακόμα πιο αποφασιστικά.

Εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"