Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 08:47

Συμμετοχή του ΒΑΕΝΙ στο 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας στη Σμύρνη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με συμμετοχή πολλών Υπουργών αλλά και επιχειρηματιών από την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας (ΑΣΣ) Ελλάδας – Τουρκίας στη Σμύρνη την περασμένη Τρίτη 8 Μαρτίου.

Υπήρξαν αρκετές επαφές με εισαγωγείς και ξένους επιχειρηματίες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για συνεργασία αναφορικά με εισαγωγή κρασιού στη γείτονα χώρα. Στο περιθώριο του Forum, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων αλλά και πίεσης από την πλευρά του κ Φουντούλη προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ Σταθάκη σχετικά με την άρση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί επισημαίνοντας πως ο φόρος αυτός αποτελεί καταστροφή για τον οινικό-αμπελουργικό τομέα.

Επίσης, με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ Σκουρλέτη συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα του τέλους διακοψιμότητας που έχει επιβληθεί στους έχοντες φωτοβολταϊκά. Τέλος, ο Πρωθυπουργός κ Τσίπρας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Vaeni Νάουσα κ Φουντούλη για την παρουσία του στο Forum.

Η πρόσκληση στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας αποτέλεσε τιμή όχι μόνο για τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Η παρουσία του Προέδρου κ Φουντούλη στο Forum έγκειται στα πλαίσια των εξωστρεφών προσπαθειών του Vaeni Νάουσα σε υψηλό επίπεδο για την εύρεση νέων αγορών.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"