Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 13:42

Το σημείο καταγραφής των δηλώσεων ζημιάς από την πρόσφατη θεομηνία επισκέφθηκε ο Νικόλας Καρανικόλας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σημείο καταγραφής των δηλώσεων ζημιάς από την πρόσφατη θεομηνία, στον όροφο του πολυχώρου Χρήστος Λαναράς, του κτιρίου «Βέτλανς» επισκέφθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 15ης Ιουλίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Νάουσας, κ. Νικόλας Καρανικόλας.

 Ο κ. Καρανικόλας δέχθηκε τα παράπονα των αγροτών της Χαρίεσσας που αναγκάστηκαν να μεταβούν στη Νάουσα, την στιγμή που οι συνάδελφοι τους στην Ειρηνούπολη εξυπηρετήθηκαν στον χώρο του παλιού δημαρχείου. Την ήδη φορτισμένη τους κατάσταση, επέτεινε και το γεγονός της καθυστέρησης της ηλεκτρονικής απογραφής των ζημιών, λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος, αλλά και της παρουσίας μιας και μόνο ανταποκρίτριας του ΕΛΓΑ, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αδυνατεί να καταγράψει, λόγω του πλήθους τους, τις ζημιές των παραγωγών της Χαρίεσσας και των Λευκαδίων.

«Πρώτος στόχος της δημοτικής μας αρχής θα είναι η υποβοήθηση των συμπολιτών μας σε όλες τις κοινότητες. Δεν μπορείτε να μετακινείται «το βουνό προς τον Μωάμεθ». Η δημοτική αρχή πρέπει να είναι παρούσα, μέχρι την τελευταία ώρα της θητείας της. Όπως και προεκλογικά δήλωσα θα διορθώσουμε τις επικρατούσες γραφειοκρατικές στρεβλώσεις, για τις οποίες φυσικά δεν φέρουν ευθύνη οι υπάλληλοι, αλλά οφείλονται στην ανύπαρκτη διοικητική μέριμνα, εξαιτίας της απουσίας πολιτικής βούλησης» δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος.