Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 23:04

Η βασιλόπιτα των αρτοποιών στην αγαπημένη "Πέστροφα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι βασιλόπιτες ολοκληρώνονται σιγά-σιγά και για το 2016. Μια από τις τελευταίες ήταν και αυτή των αρτοποιών η οποία "κόπηκε" το Σάββατο το βράδυ στην ταβέρνα Πέστροφα, συντροφιά με πολύ φαγητό και εξαιρετική μουσική.

Ο Δημήτρης Θανασούλης, ως πρόεδρος του συνδέσμου, έκανε τον απολογισμό του έργου για το 2015 που περιλάμβανε και πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Παρόντες στη βασιλόπιτα των αρτοποιών, ήταν ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αποστόλου, η αντιδήμαρχος κ. Πασχούλα, η δημοτική σύμβουλος κ. Τάκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Ουσουλτζόγλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας κ. Κάλλης, η γραμματέας της ΟΕΒΝ κ. Λογγινίδου και πολλοί αρτοποιοί με τις οικογένειες τους, ενώ τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος Νάουσας πατέρας Ιωακείμ.

Φτάνοντας προς το τέλος και για φέτος με τον μακρύ κατάλογο από τις Βασιλόπιτες, η Πέστροφα, έχει αρχίσει ήδη να μπαίνει σε προ-αποκριάτικο κλίμα. Λίγο το καλό φαγητό, λίγο η καλή μουσική, όλοι οι φίλοι του μαγαζιού, ξέρουν από τώρα τι πρόκειται να συμβεί και φέτος την αποκριά…  Το μόνο που απομένει πια, είναι ο Μέρκος και η Φιλιώ να μας ανακοινώσουν το πρόγραμμα για να μάθουμε ποιες μέρες θα ξημερώσουμε στην Πέστροφα από γλεντι!

 

Σχετικά Άρθρα