Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 23:07

Γίναμε σειρά στην αμερικανική TV:Η Ελληνίδα «πρωθυπουργός» Σ.Τσαλδάρη στη μάχη κατά της Τζιχάντ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ότι η «χάρη» της Ελλάδας έχει φτάσει στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο το τελευταίο διάστημα λόγω της κρίσης και του κινδύνου «Grexit», είναι γνωστό.

 

Ότι θα ενέπνεε όμως και την αμερικανική τηλεοπτική μυθοπλασία αυτό είναι κάτι που είχε καιρό να συμβεί, καθώς το κανάλι NBC προβάλλει την δραματική σειρά «American Odyssey» που έχει πολύ έντονο άρωμα Ελλάδας!

 

Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, κάνει την εμφάνιση της η… επόμενη ελληνίδα «πρωθυπουργός», με το όνομα… «Σοφία Τσαλδάρη».

 

Σύμφωνα με το σενάριο, η «Σοφία Τσαλδάρη» είναι μια δυναμική ελληνίδα πολιτικός που ταξιδεύει μέχρι την Νέα Υόρκη ώστε να συναντήσει αξιωματούχους της Ουάσινγκτον και να τους εκθέσει τα πολιτικά σχέδια της.

 

Την επόμενη ελληνίδα «πρωθυπουργό» υποδύεται η Ιρλανδή ηθοποιός Όρλα Μπρέιντι.

 

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη ελληνική «συμμετοχή» στη σειρά, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και η ηθοποιός Έλενα Καμπούρη, η οποία ενσαρκώνει στη σειρά την «Μάγια Ντέκερ».

 

Όσο για την πλοκή της σειράς «American Odyssey»;

 

Έχει στηθεί πάνω σε στρατιωτικά μυστικά, επιχειρηματική κατασκοπεία, παρασκηνιακές κινήσεις, συνωμοσιολογία και εξωτερικούς κινδύνους.

 

(

Κεντρική ηρωίδα στη σειρά είναι η «Οντέλ Μπάλαρντ», λοχίας σε αποστολή στο Μαλί, που επιβιώνει από φονική επίθεση εναντίον της όταν ανακαλύπτει την εμπλοκή αμερικανικής εταιρίας στην χρηματοδότηση τζιχαντιστών.

 

Το ίδιο καταλαβαίνει και ο «Πίτερ Ντέκερ», (τον υποδύεται ο Πίτερ Φασινέλι),και ενσαρκώνει έναν πρώην εισαγγελέα ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος στην εν λόγω αμερικανική εταιρία, αναπτύσσοντας μια πολύ… «στενή» σχέση με την «Σοφία Τσαλδάρη».

 

Αν και άγνωστοι μεταξύ τους, η ελληνίδα πολιτικός και επόμενη Πρωθυπουργός της Ελλάδας, με τον «Πίτερ Ντέκερ» και έναν πολιτικό ακτιβιστή, ενώνουν τις δυνάμεις τους αποφασίζοντας να τα ξεσκεπάσουν όλα.

 

Η σειρά έκανε πρεμιέρα απόψε στον ΟΤΕ TV, στις 22:00.

Σχετικά Άρθρα