Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 09:43

Εκδρομή του αθλητικού συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην έξω Υπαπαντή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με  επιτυχία έγινε την Κυριακή 20 Μαίου , η εκδρομή που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών  «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Νάουσας, και ο προπονητής του κΓεώργιοςΚαισαρίδης , στην Έξω Υπαπαντή .  Η εκδρομή έγινε για να γνωρίσουν οι μικρότεροι αθλητές του συλλόγου το βουνού μας ( και την ιστορία των μοναστηριών που καήκαν από τους Τούρκους , των Ταξιαρχών και της ¨Έξω Υπαπαντής)  αλλά και οι μεγάλοι ,αιτία της εκδρομής ,να θυμηθούν ότι υπάρχουν τρόποι να ζήσουμε ομορφότερα ,  να ασκηθούμε και να αγαπήσουμε την φύση.

 Η διαδρομή ξεκίνησε για τους μεγάλους και κάποιους γονείς από τον δρόμο για Αγ. Νικόλα ,ενώ για τους μικρότερους από τους Αγ.Ταξιάρχες ή τους πολύ μικρούς από τον Πρ.Ηλία. Έτσι ο καθένας μπορούσε να ακολουθήσει χωρίς φόβο ότι θα κουραστεί, ανάλογα με τις δυνάμεις του ,και να γίνει ένα με την ομάδα (που τελικά κατέληξε να είναι παρέα, αυτή αλώστε ήταν και η επιτυχία). Επίσης στην Έξω  Υπαπαντή όλοι άκουσαν από τον επίτροπο κ. Γιάννη Νέστορα την  ιστορία για το μοναστήρι που υπήρχε κάποτε ,για την εικόνα και το χτίσιμο της εκκλησίας μετά το χαλασμό , όπως και στοιχεία για την τοποθεσία την άγρια ζωή κ.λ.π.  Φυσικά μετά από όλα αυτά η όρεξη άνοιξε και άρχισε το ψήσιμο , μέσα σε όλα λοιπόν 100 σουβλάκια  χωριάτικα λουκάνικα και άλλες λιχουδιές, μοιράστηκαν προσφορά του συλλόγου σε όλους τους εκδρομείς (οι οποίοι φυσικά είχαν και δικά τους εδέσματα και κρέατα που έψησαν) .

  Στην εκδρομή πήραν μέρος 52 άτομα και σίγουρα ο άστατος καιρός των προηγούμενων ημερών φόβισε πολλούς που θα ήθελαν να πάρουν μέρος .

  Ο σύλλογος ευχαριστεί  όσους πήραν μέρος , και τον  επίτροπο κ. Γ.Νέστορα για την φιλοξενία.