Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 08:31

Ιππικός Σύλλογος Νάουσας-Δρόμοι του κρασιού 2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 24-9-2017 ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  <<Ο ΠΗΓΑΣΟΣ>> τιμώντας την οινική παράδοση της πόλης μας θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση <<Οι δρόμοι του κρασιού>>  σε μια προσπάθεια ανάδειξης των αμπελώνων του ξινόμαυρου και των οινοποιείων της περιοχής μας.  Τα μέλη του Ιππικού συλλόγου, πιστά στο φθινοπωρινό ραντεβού τους, θα περιδιαβούν με τα άλογα αμπελώνες και οινοποιεία της περιοχής, σε μια πορεία αγάπης για τον τρύγο , το αμπέλι και το κρασί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης η συνάντηση των Ιππέων θα γίνει στις 10:30πμ στο οινοποιείο ΔΑΛΑΜΑΡΑ. Θα ακολουθήσει πορεία μέσα από αμπελώνες και οινοποιεία προς το Γιαννακοχώρι και κατάληξη  στο  <<ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ –ΓΙΑΝΝΗ>>.

 

Για τον Ιππικό Σύλλογο Νάουσας

Ο πρόεδρος

Γεώργιος Γκέρος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"