Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 10:07

2η Ροδακινογνωσία στις 4,5 και 6 Αυγούστου (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους στόχους της 2ης Ροδακινογνωσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 4,5 και 6 Αυγούστου στο Εμπορικό Κέντρο Κοπανού Νάουσας, ανέλυσαν σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας,  ο πρόεδρος  του Μορφωτικού Συλλόγου «Η ΜΙΕΖΑ», η Δώρα Μπαλτατζίδου και ο Τάσος Γιάγκογλου εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Η 2Η Ροδακινογνωσία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Ημαθίας και με την χορηγία του Υπουργείου Εσωτερικών(Μακεδονίας - Θράκης) και του Δήμου Νάουσας.

Ο χώρος των εκδηλώσεων στις 4, 5, 6 Αυγούστου 2017 στο Εμπορικό Κέντρο Κοπανού Νάουσας θα είναι πλαισιωμένος από εκθεσιακά περίπτερα με τοπικά προϊόντα κυρίως κρασιά, μαρμελάδες, κομπόστες της ς περιοχής.

Ο κ. Δημητριάδης τόνισε πως στόχος τα είναι η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας, η προώθηση των τοπικών προϊόντων -ροδάκινου και οίνου, καθώς και την ανάδειξη των μουσικοχορευτικών δρώμενων στην προσπάθεια ανάδειξης της τοπικής παράδοσης.

Δήλωσε επίσης ότι 6 χώρες, η Βουλγαρία, η Σερβία, η Ρωσία, η Λευκορωσία, η Κύπρος και η Ρουμανία θα συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις του συλλόγου στέλνοντας προξένους και εμπορικούς ακολούθους ώστε να υπάρχει άμεση επαφή με τοπικές επιχειρήσεις που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να τα προωθήσουν αναδεικνύοντας το εταιρικό τους προφίλ. Το Δ.Σ. του συλλόγου αφού παρουσίασε και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ευχαρίστησε

Η Δώρα Μπαλτατζίδου  από την πλευράς της ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στην 2η Ροδακινογνωσία, την υφυπουργό Εσωτερικών(Μακεδονίας - Θράκης) Κόλλια - Τσαρουχά καθώς και το Δήμαρχο Νάουσας  Νίκο  Κουτσογιάννη.

Ευχαρίστησε ακόμη τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό ΒΑΕΝΙ Νάουσα, τον πρόεδρο των Οινοποιών Ημαθίας και πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ Γιώργο Φουντούλη καθώς και τον Πρόεδρο Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Π/Ε/ Ημαθίας  Χρήστο. Γιαννακάκη  για την συνεισφορά τους στην όλη προετοιμασία της διοργάνωσης.

Τέλος, ο Τάσος Γιάνκογλου,  είπε πως το Επιμελητήριο Ημαθίας είναι αρωγός σε τέτοιες εξαιρετικές δράσεις που προάγουν τον Αρχαιολογικό τουρισμό και φιλοδοξούν να καταστήσουν την Ημαθία επιχειρηματικό πόλο έλξης αφού σε περιόδους κρίσης οι κοινωνίες θωρακίζονται πίσω από τον Πολιτισμό.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"