Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 10:43

Η Ανατολή συναντά την Δύση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μουσικοχορευτική βραδιά χορού Οριένταλ και ισπανικού Φλαμένκο θα γίνει στο Μουσικό Καφενείο "Σείριος"  την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 9.30 μμ.

Η χορογράφος και χοροδιδάσκαλος Αναστασία Γουτιάνου και η σχολή της Τάνιας Στόιου Λιθοξόου θα παρουσιάσουν στο κοινό της Νάουσας χορογραφίες από μουσικά ακούσματα της ευρύτερης Ανατολής, αλλά και χορογραφίες ισπανικού χορού Φλαμένκο.

Ως γνωστόν, το Φλαμένκο πιθανότατα έχει τις ρίζες του στους χορούς της Ανατολής και πιο συγκεκριμένα στον ινδικό χορό Κατάκ. Είναι δηλαδή το σημείο, όπου χορευτικά η Ανατολή γειτνιάζει με την Δύση.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν και οι μαθήτριες της σχολής της κ. Τάνιας Στόιου, όπου εδώ και δύο χρόνια διδάσκονται οι χοροί Οριένταλ και Φλαμένκο, ενώ οι χορογραφίες είναι της Αναστασίας Γουτιάνου, η οποία έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης.

Μουσικό Καφενείο "Σείριος"

Είσοδος Ελεύθερη

Τηλέφωνο : 2332022647 - 6972726623

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"