Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 19:15

Live μεσημέρι δίπλα στο τζάκι στην Πέστροφα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με ένα υπέροχο live μεσημέρι, ολοκληρώθηκαν οι γιορτινές ημέρες στην Πέστροφα! 

Μετά τη ρίψη του Σταυρού, το μαγαζί γέμισε από φίλους και θαμώνες. Στο ειδυλλιακό τοπίο του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα, η ορχήστρα τα έδωσε κυριολεκτικά όλα: Ολυμπία Τσίτση στη φωνή, Γιάννης Κετάνης στο βιολί και το μπουζούκι, Γιάννης Γκαντίδης στα πλήκτρα και Ασημίνα Ματζίρη στα ντραμς.

Σε ότι αφορά το φαγητό… Τα λόγια είναι περιττά! Τα μέλη της οικογένειας Μπρούβαλη είναι τεχνίτες στην κουζίνα. Από τα κλασικά ψητά της ώρας και την πέστροφα στα κάρβουνα με λαδολέμονο μέχρι τον μπακαλιάρο σκορδαλιά με μια κρούστα που καλύτερη δε θα βρείτε πουθενά.

Στο φιλόξενο μαγαζί της Πέστροφας στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, δίπλα από το τζάκι και με τέτοια εξυπηρέτηση, δε μπορείς παρά να φας καλά και να διασκεδάσεις με το παραπάνω.

Παρότι οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων τελείωσαν, απολαύστε καθημερινά το φαγητό της Πέστροφας, ενώ κάθε Κυριακή, μπορείτε να γευτείτε και παραδοσιακές Ναουσαίικες γεύσεις στη γάστρα. Όπως αγριογούρουνο, ζυγούρι, κότσι ή ότι άλλο ετοιμάζουν στην κουζίνα.

Και φυσικά, περιμένουμε κάτι λιγότερο από 2 μήνες, για να ξεκινήσει το μεγάλο φαγοπότι της αποκριάς, όπως ξέρουν πολύ καλά να ετοιμάζουν εδώ στην Πέστροφα στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Το πρόγραμμα και για τότε, είναι ήδη έτοιμο!

Καλή χρονιά!!

Σχετικά Άρθρα