Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 07:45

Ο Ε.Ο.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ στο Φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Με επιτυχία έγινε  την Κυριακή 30 Ιουνίου, η ορειβατική εξόρμηση του Ε.Ο.Σ. Νάουσας στο Φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο .

  22   άτομα  πήραν μέρος , ανάμεσα τους και μικρά παιδιά , και απόλαυσαν την δροσερή  διαδρομή  , τα πολλά και όμορφα σημεία που επισκέφτηκαν ,όπως τον διπλό καταρράκτη του Ενιπέα , τα ξύλινα γεφύρια , το σπήλαιο του Αγίου Διονυσίου και φυσικά το Παλιό Μοναστήρι . Όλη η διαδρομή  ήταν  ανάμεσα σε λουλούδια και βότανα , κάτω από την σκιά των  αιωνόβιων δέντρων με θέα τις ψηλές κορφές του Μυθικού βουνού  και με την αύρα του κρύου νερού και του θροΐσματος του.

  Μετά το τέλος της διαδρομής ακολούθησε στάση για φαγητό και καφέ στο Λιτόχωρο και μπάνιο στην κοντινή παραλία της Γρίτσας .

 Συνοδοί και οδηγοί μονοπατιού ήταν ο Έφορος του ορειβατικού τμήματος κ. Γεώργιος Καισαρίδης και οι  κ.Κώστας Μάϊνος και Θωμάς Μητσκόπουλος.

 Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου για την γνωριμία νέων ορειβατών με τα βουνά μας και την φύση μας . Θα ακολουθήσουν και άλλες , που θα ανακοινωθούν στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Νάουσας.

 Ο σύλλογος ευχαριστεί όσους πήραν μέρος.