Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 18:23

Πολυσυλλεκτικός ο βλάχος!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Της Μαρίας Ζαφείρκου

 

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο γιόρτασε την παραμονή του 15Αύγουστου ο «βλάχος», δημοτικός σύμβουλος Νάουσας και γνωστός ορθοπεδικός Γιάννης Γιαννούλης, στο σπίτι του στο Σέλι.

Η συνάντηση που οργάνωσε είχε φυσικά έντονο  και προεκλογικό χαρακτήρα, με καλεσμένους από διάφορους πολιτικούς χώρους. Φυσικά στην ατζέντα της βραδιάς εκτός από το πολιτικό κουτσομπολιό , πρωταγωνιστές  ήταν τα υπέροχα φαγητά της συζύγου του Γιάννη, Γιούλης, της  αδελφής του Κατερίνας και της μαμάς Τασούλας, οι οποίες ήταν και άψογες οικοδέσποινες.

Διακρίναμε τους περιφερειακούς συμβούλους Ημαθίας Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και  Νίκη Καρατζιούλα με το σύζυγο της Θανάση Βασιλείου, τον δημοτικό σύμβουλο Βέροιας Μιχάλη Σουμελίδη, τους δημοτικούς συμβούλους Νάουσας  Γιώργο Βασιλείου, Προκόπη Μπίλη, Βασίλη Τζουβάρα και Νόπη Τσαγκαλίδου, τον πολιτευτή της Ν.Δ. Τάσο Μπαρτζώκα με τη σύζυγο του, τον Σταύρο Γεωργιάδη τοπικό σύμβουλο της κοινότητας Χαρίεσσας, τον Κώστα Χατζηστυλλή, τοπικό σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Νάουσας  με τη σύζυγο του  Θεοδώρα Μαυρίδου, τον Ναουσαίο επίκουρο  καθηγητή του Α.Π.Θ. Νικόλα Καρανικόλα, τον Γιώργο Αδαμίδη και την σύζυγο του ΠίστηΤζέπου, την Άννα Τζιμίτση, τον Θόδωρο Τσεχελίδη και τον Νίκο Μιχαηλίδη

Ευχόμαστε στον αγαπητό Γιάννη, χρόνια πολλά για τα γενέθλια του και να χαίρεται τη σύζυγο του Γιούλη, η οποία και γιορτάζει σήμερα.