Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 19:53

Σειρά επαφών της Οργανωτικής Επιτροπής του συλλαλητηρίου της 9ης Ιουλίου – Ομόφωνο «ναι» του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για παραχώρηση της κεντρικής πλατείας Βεργίνας, ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της διοργάνωσης του Συλλαλητηρίου της 9ης Ιουλίου.

Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε δεκτό το σύνολο των αιτημάτων που υπέβαλλε η Οργανωτική Επιτροπή η οποία είναι επιφορτισμένη για τη διοργάνωση του Πανημαθιώτικου συλλαλητηρίου.

Από την αρχή της εβδομάδας, η Οργανωτική Επιτροπή είχε σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες, σε συνέχεια των προσπαθειών για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του συλλαλητηρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, τους Δημάρχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας, Νίκο Κουτσογιάννη και Παναγιώτη Γκυρίνη, όπως επίσης είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Αθηνά Τσιπουρίδου.

Σε όλες τις συναντήσεις αναδείχθηκε πνεύμα συμπαράστασης και διάθεσης βοήθειας ώστε την 9η Ιουλίου η Ημαθία να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

 

 

Με εκτίμηση

Οργανωτική Επιτροπή