Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 11:57

Επιχορήγηση με 305.000 ευρώ των κοινωνικών φορέων της Π.Ε Ημαθίας, σε σύνολο 1.160.000 ευρώ των φορέων της ΠΚΜ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το ποσό των 305.000 ευρώ επιχορηγούνται  κοινωνικοί φορείς της Π.Ε Ημαθίας, σύμφωνα με απόφαση  της διοίκησης της ΠΚΜ για το 2017. Οι επιχορηγούμενοι φορείς της Π. Ε Ημαθίας είναι οι εξής:

Σύλλογος Κοινωνικής Πρωτ

οβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Μ.Φ.Η Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας.

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων Νάουσας

Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» (για πρώτη φορά)

Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ημαθίας «Τα παιδιά της Άνοιξης»

Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας ΚΕΜΑΕΔ.

 

Άξιον αναφοράς το γεγονός ότι οι κοινωνικοί φορείς της Ημαθίας λαμβάνουν  305.000 ευρώ, σε σύνολο ενίσχυσης των φορέων της ΠΚΜ, της τάξης του 1.160.000.

 

Για την σημαντική αυτή ενίσχυση ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας  Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη που επιδεικνύει, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, στους κοινωνικούς φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας, οι 6 εκ των 21 εξ αυτών, δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή μας Ενότητα. Αντίστοιχα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΚΜ και της Π.Ε Ημαθίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στην ανακούφιση των αναγκών, ατόμων που χρήζουν κοινωνικής προστασίας. Η διοίκηση της ΠΚΜ εργάζεται καθημερινά, με επικεφαλής τον κ.Τζιτζικώστα, σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων της, ειδικά δε σε αυτό που αφορά ευαίσθητα ζητήματα προστασίας των  συμπολιτών μας με ειδικές δεξιότητες. Η «Αλληλεγγύη» κάνει πράξη την ρήση  «όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά όλοι ίσοι».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"