Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 19:49

Στην Ημαθία η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Corina Cretu

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους βασιλικούς τάφους των Αιγών επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7ης Απριλίου  η  Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κα. Corina Cretu, συνοδευόμενη από τον  εκπρόσωπο τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

 Τους υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος ,κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος που παρέθεσε στην κυρία Cretu, της δώρισε ένα βιβλίο με την ιστορία των Αιγών και της Μακεδονίας Δυναστείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και την Σάρισα και την ασπίδα  της Μακεδονικής Φάλαγγας. «Υποδεχθήκαμε σήμερα εδώ στην γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου την κυρία Επίτροπο, η οποία αντιλήφθηκε ότι, τα χρήματα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και του ΣΕΣ, τα οποία επενδύθηκαν στην ανάδειξη της τεράστιας πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής μας, με την κατασκευή του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών, έχουν πιάσει τόπο μέχρι το τελευταίο ευρώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για το σημαντικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την Ημαθία και την αναβάθμιση της αναπτυξιακής της υποδομής σε κάθε επίπεδο» δήλωσε ο κ. Καλαϊτζίδης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"