Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 08:49

"Η Θετική Προοπτική για την Ελλάδα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής (ΕΔΕΚΟΠ, EReNSEP) σας προσκαλεί σε δημόσια εκδήλωση με τίτλο "Η Θετική Προοπτική για την Ελλάδα", Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στον Πολυχώρο Πάρκου Ελιάς στην Βέροια.

Το ΕΔΕΚΟΠ στοχεύει να συμβάλει στην πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα με προτάσεις πολιτικής που δίνουν λύσεις στα προβλήματα της χώρας μας σήμερα. Φέρνει σε επαφή επιστήμονες από ένα ευρύ φάσμα πεδίων, όπως η κοινωνιολογία, η οικονομική και η πολιτική επιστήμη. Συνδέει επίσης πολιτικούς ακτιβιστές και οργανώσεις στην Ελλάδα και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Η εκδήλωση οργανώνεται από κοινού με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, μια ανοιχτή κίνηση πολιτών που μέσω της εθελοντικής προσφοράς και με επιλεγμένες δράσεις προσπαθεί να πληροφορήσει και να συσπειρώσει πολίτες απέναντι σε φαινόμενα καταπάτησης των δικαιωμάτων τους.   

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί η οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας και οι δυνατότητες διαμόρφωσης εναλλακτικών προτάσεων. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Κώστας Λαπαβίτσας και ο Ηλίας Τσολακίδης.

 

 

Σχετικά Άρθρα