Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 12:06

Επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Ιουλίου, σε εγκάρδιο κλίμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ.αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ.Θεοχαρόπουλο για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Ημαθία, τα οποία γνωρίζει άριστα άλλωστε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, αφού κατάγεται από την Περιφερειακή μας Ενότητα, αλλά και για την μεγάλη απομείωση που έχει υποστεί σε πόρους και προσωπικό η δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση.

 Στα πλαίσια της επίσκεψης ο κ.Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου τον πρόεδρο της «Δημοκρατικής Αριστεράς» κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο. Ο φίλος Θανάσης, ένας νέος άνθρωπος, πρότυπο ήθους και δημιουργικότητας, είναι βέβαιο ότι αποτελεί δύναμη ελπίδας για την χώρα και την Ημαθία. Του εύχομαι να συνεχίσει να είναι το ίδιο πολιτικά και κοινωνικά δραστήριος στη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ, όπως υπήρξε σε κάθε θέση ευθύνης από την οποία υπηρέτησε τα κοινά».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"