Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 17:53

Ά. Τόλκας: « Το έργο μας, διαβατήριο για τη νέα εποχή! »

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mήνυμα του Υφυπουργού Μετανάστευσης, πριν ανοίξουν οι κάλπες

 

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

 

Μετά από δέκα χρόνια θυσιών, μπορούμε να χαράξουμε τις δικές μας πολιτικές, με τις δικές μας δυνάμεις και δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Την Κυριακή αποφασίζουμε αυτές τις πολιτικές της επόμενης περιόδου για την χώρα και την Ημαθία.

 

Στις επερχόμενες εκλογές σας καλώ να σταθείτε στο πλευρό μου. Να συμπαραταχθούμε στον αγώνα για την επικράτηση της προοδευτικής - δημοκρατικής έκφρασης στο νομό μας και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια να συμβολίσει στην πράξη, με έργο και αποτελέσματα, την έξοδο του νομού μας από χρόνια προβλήματα, βάζοντας προτεραιότητες και σχεδιάζοντας εφαρμόσιμες πολιτικές. Γι’ αυτό χρειάζεται γνώση, δύναμη, ισχυρή διεκδίκηση στο κέντρο των αποφάσεων.

 

Προσωπικά έχω τη δυνατότητα και έχω αποδείξει ότι μπορώ να φέρω αποτελέσματα. Καθώς στα δύσκολα για τον τόπο μας δεν έκανα ποτέ πίσω, στη νέα εποχή που ξημερώνει, όπου φαίνονται ήδη νέες ευκαιρίες και προοπτικές, σας καλώ να πάμε μαζί. 

 

Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα της αλληλεγγύης και των ίσων δυνατοτήτων, όπως έκανα από τη θέση του Υφυπουργού. Για την κοινωνική προστασία. Για την εργασία και την ισόρροπη -όχι μονομερή και για λίγους μόνο- ανάπτυξη. Για την Ελλάδα της προόδου, και της Δημοκρατίας. Για την Ελλάδα της Κοινωνικής Δικαιοσύνης με κυρίαρχο τον πολίτη και μόνον αυτόν.

 

Για την Ελλάδα των Πολλών, την Ημαθία της προοπτικής, μέσα από τη Νέα Νίκη στις 7 του Ιούλη.

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"