Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 20:53

«Για μια εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού τομέα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ποτάμι Ημαθίας θα πραγματοποιήσει θεματική πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 23/5/2015, στις 7:30 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ελιάς. Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Για μια εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού τομέα». Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εκδήλωση θα έχει διαλογικό - διαδραστικό χαρακτήρα. Οι εισηγήσεις θα διαρκέσουν μόλις 25-30 λεπτά και ο υπόλοιπος χρόνος θα δοθεί στους προσκεκλημένους για να ρωτήσουν, να τοποθετηθούν και να προτείνουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η θεματολογία της συζήτησης αφορά στη διερεύνηση των πρακτικών που θα ενισχύσουν την καινοτομία αλλά και τη συλλογικότητα στον αγροδιατροφικό τομέα. "Στο Ποτάμι πιστεύουμε ότι η χώρα θα βγει από την κρίση αν αξιοποιήσει τη γη της. Ειδικά ο Νομός Ημαθίας έχει μεγάλη παράδοση στον τομέα αυτό αλλά και προοπτικές. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης θα παρουσιάσει το ρόλο του Ποταμιού στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά και θα σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα ο υπεύθυνος των τομέων πολιτικής του Ποταμιού Θανάσης Σκόκος" αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"