Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 18:26

Άγγελος Τόλκας: “Υψηλή ετοιμότητα και ακλόνητο φρόνημα, εγγυητές της ασφάλειάς μας”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 28/06/2019 ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κ. Άγγελος Τόλκας, στο πλαίσιο της τακτικής του συνεργασίας με την ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας και Δημόσιας Τάξης.

Ο Άγγελος Τόλκας, ο οποίος συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο και Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συνοριοφυλάκων, είχε την ευκαιρία να τονίσει την συνεχή συνεργασία του με τα σώματα ασφαλείας και ειδικότερες  μονάδες αυτών σχετικά με τη συνδρομή τους στην ευόδωση του σχεδιασμού του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού ζητήματος.

 

Μετά τη λήξη των συναντήσεων, ο Υφ. Μεταναστευτικής Πολιτικής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η προεκλογική περίοδος σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και όσοι είμαστε υποψήφιοι σε αυτό το δύσκολο στίβο, νιώθουμε πάντα την ανάγκη να επισκεπτόμαστε τους επικεφαλής της ασφάλειας της χώρας προκειμένου να μας ενημερώνουν για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και τα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ως αρμόδιος Υφυπουργός, είχα την ευκαιρία σήμερα και για άλλη μια φορά, να διαπιστώσω την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και το ακλόνητο φρόνημα της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που είχα την τύχη να διαπιστώσω ήδη εντός του πεδίου, στην πράξη, μέσα στις δομές φιλοξενίας των προσφύγων, δίπλα στις τοπικές κοινωνίες υποδοχής, σε όλη τη χώρα. Εξάλλου, ουδείς θα πρέπει να παραγνωρίζει το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας της πατρίδας μας στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών οφείλεται στην αυταπάρνηση και το διακεκριμένο φρόνημα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στους -κυριολεκτικά και μεταφορικά- θερμούς μήνες που αναμένονται, τόσο σε επίπεδο καιρικών φαινομένων όσο και στο πλαίσιο των εξελίξεων στα Εθνικά μας θέματα, τα οποία είναι γνωστό ότι συνδέονται και αλληλεπιδρούν με το Προσφυγικό ζήτημα, συζητήσαμε με τους Δντες της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής για την ανάγκη αυξημένης επαγρύπνησης προκειμένου, ειδικά στο νομό μας ο οποίος φιλοξενεί 2 δομές φιλοξενίας προσφύγων, να μην διασαλευτεί το επίπεδο ασφάλειας που βιώνει ο ημεδαπός και ο αλλοδαπός πληθυσμός.»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"