Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 06:25

Συγκινητική η στήριξη στα μήκη και τα πλάτη της Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτή τη φορά από τους κατοίκους στη Μελίκη και στον Παλιό Πρόδρομο, με τις ευχές για καλή επιτυχία να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έντονα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η συγκεκριμένη περιοχή, όπως και ολόκληρος ο Νομός μας, με την προστασία του αγροτικού εισοδήματος να είναι η κυρίαρχη αγωνία και αίτημα. Επιτακτική η ανάγκη για συνεχή πίεση στα κέντρα αποφάσεων προκειμένου να βρεθούν γόνιμες λύσεις. Επιβάλλεται να μπει τέρμα στον μαρασμό του αγροτικού μας κόσμου και στην εγκατάλειψη της υπαίθρου μας. Η Ημαθία δεν μπορεί να αρκείται σε σχεδιασμούς του ποδαριού, ούτε σε ανέξοδες υποσχέσεις. Η φωνή των Ημαθιωτών δεν γίνεται να σκορπίζεται στον αέρα μόλις περνάει τα σύνορα του νομού μας. Χρειάζεται να φτάνει δυνατή και ηχηρή στην πρωτεύουσα. Καλώ όλες τις Ημαθιώτισσες και όλους τους Ημαθιώτες να δώσουμε μαζί έναν ειλικρινή και έντιμο αγώνα, που θα κάνει ξανά τον τόπο μας πρωταγωνιστή.

 

Λάζαρος Τσαβδαρίδης υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"