Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 15:47

"Οι νέοι στηρίζουν τον Τάσο Μπαρτζώκα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να εκφράσουν την υποστήριξή  τους στον φίλο, συμμαθητή, συντοπίτη τους Τάσο Μπαρτζώκα νέες και νέοι από τη Μελίκη και τις γύρω περιοχές, διοργανώνοντας με δική τους πρωτοβουλία συγκέντρωση σε γνωστό καφέ – μπαρ, το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση δήλωσαν την στήριξή τους στον «δικό τους άνθρωπο», ενώ είχαν την ευκαιρία να πιουν ένα ποτό μαζί του και να σχολιάσουν τον μέχρι τώρα προεκλογικό του αγώνα.

Αυτό πάντως στο οποίο όλοι συμφώνησαν είναι ότι ο Τάσος Μπαρτζώκας έχει αποδοχή από όλες τις ηλικίες, σε όλες τις περιοχές της Ημαθίας και από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, γιατί είναι ένας «από εμάς», νέος, επιστήμονας, αυτοαπασχολούμενος και φτασμένος επαγγελματικά, γονιός  και σύζυγος, προσιτός άνθρωπος και συνεπής πολιτικός, αφού 4,5 χρόνια από την πρώτη του κάθοδο στις εκλογές τίμησε την εμπιστοσύνη των 7.000 περίπου πολιτών με το να είναι πάντα και παντού παρών, με την φυσική του παρουσία ή με διαρκείς πολιτικές παρεμβάσεις.

Από την συγκέντρωση της Κυριακής στη Μελίκη όμως προέκυψε και κάτι άλλο. Ο αγώνας της υποστήριξης του Τάσου Μπαρτζώκα θα είναι ακόμη πιο έντονος από όλους, γιατί τόσο ο κόσμος της Μελίκης, όσο και η Ημαθία ολόκληρη θέλει ανανέωση σε πρόσωπα, ηλικίες και μυαλά.  Και στις 7 Ιουλίου θα ψηφίσει με αυτόν τον γνώμονα!