Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 10:49

Στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και στην "Πρωτοβουλία για το παιδί" ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζει, με αμείωτη ένταση τις περιοδείες του στην Ημαθία, ο Αν.Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής κ.Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Επισκέφθηκε διαδοχικά χωριά του νομού Ημαθίας, την κοινωνική δομή «Πρωτοβουλία για το παιδί» και είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Περιφέρεια.

Οι πολίτες της Ημαθίας είδαν τα τελευταία χρόνια την ακίνητη περιουσία που απέκτησαν με κόπο ή τους κληροδότησαν οι γονείς τους να απαξιώνεται και να επιβαρύνεται με  φόρους. Ο κ. Βεσυρόπουλος, αναφερόμενος στις προγραμματικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ακίνητη περιουσία των πολιτών, δεν στάθηκε μόνο στην οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% για όλους.

Τόνισε ότι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει ξανά αξία στην ακίνητη περιουσία των πολιτών με συγκεκριμένες κινήσεις, όπως:

-Έκπτωση φόρου από 40-50% για εργασίες ενεργειακής και λειτουργικής αναβάθμισης των κτιρίων.

-Απλοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ακινήτων για την οποία χρειάζονται 23 δικαιολογητικά. Θα μειωθούν στο ένα τρίτο.

-Αναστολή, για τρία χρόνια,  του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

-Αναστολή, για μία τριετία, του ΦΠΑ στην οικοδομική δραστηριότητα.

Όπως τονίζει ο κ.Βεσυρόπουλος, η πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ακίνητη περιουσία, δεν αποκαθιστά μόνο την αξία της, ούτε μειώνει μόνο τα φορολογικά βάρη. Υπολογίζεται ότι, θα δημιουργήσει και 40.000 νέες θέσεις απασχόλησης, μέσα από την οικοδομική δραστηριότητα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"