Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 11:39

Συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με αντιπεριφερειάρχη και Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας - επίσκεψη στη λαϊκή Μακροχωρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ την ίδια μέρα επισκέφθηκε και την λαϊκή αγορά στο Μακροχώρι Δ. Βέροιας.

Κατά τη συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη συζητήθηκαν θέματα της Περιφέρειας και της Π.Ε. Ημαθίας, ενώ συζητήθηκαν με έμφαση  τα αγροτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός. Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης στη Βέροια και την συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν επίσης ήταν και το ζήτημα του Τελωνείου Βέροιας, συμφώνησαν και οι δύο ότι πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις στην διαμόρφωση του χώρου στην ΑΜΑΛΘΕΙΑ, στην περιοχή της Κουλούρας, και βεβαίως τονίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απομακρυνθεί το τελωνείο από τη Βέροια.

Συζητώντας με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε για την κατάσταση σε υλικοτεχνικές υποδομές και προσωπικό και έγινε γενικότερη συζήτηση για τις προτάσεις της ΝΔ αναφορικά με την Παιδεία.

Κατά την επίσκεψη του στην λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής και πολίτες, τους έδωσε το φυλλάδιο με τις προτάσεις του για την Ημαθία που ονειρεύεται και τους ζήτησε στις 7 Ιουλίου να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να ψηφίσουν την ΝΔ, για την αλλαγή σελίδας στην χώρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"