Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 11:23

Επιτυχόντες του 78ου διαγωνισμού Ευκλείδης 2018

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 78ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για μαθητές από Β΄ Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν  τρεις μαθητές από την Ημαθία και συγκεκριμένα:

 

Α/Α

ΤΑΞΗ

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΝΟΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ

1

ΒΥΜΝ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

2

Γ ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

3

Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΚΟΛΚΑ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ

1ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Με την επιτυχία τους αυτή διεκδικούν την ένταξή τους στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Μαθηματικών και θα πάρουν μέρος στην 35η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»  θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου2018.

 

       Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ.

       Την Κυριακή 4 Μαρτίου2018 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76, είσοδος από Αντωνιάδου) και ώρα 12.00 θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα διακριθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ».

 

 Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει θερμά:

- τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους καλεί να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για διάκριση στον ευγενή αυτό στίβο.

- τις μαθήτριες και τους μαθητές που διακρίθηκαν και θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία στην 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης». Ευχόμαστε επιτυχία και εκπλήρωση των προσδοκιών τους και σ’ αυτό το τόσο σημαντικό βήμα τους.

- τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σ’ αυτές τις επιτυχίες.

Οι διακριθέντες θα βραβευτούν στην ειδική εκδήλωση βράβευσης την οποία οργανώνει το παράρτημα Ημαθίας, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

 

 

Η Πρόεδρος

Χαρίκλεια Σαραφοπούλου

Η Γενική Γραμματέας

Αλεξάνδρα Στυλιανίδου