Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 20:18

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σ.Δ.Ε Νάουσας και στο Παράρτημα της Αλεξάνδρειας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας και Αλεξάνδρειας είναι ένα καινοτόμο δημόσιο σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων. Σε αυτό μπορούν να φοιτήσουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν απολυτήριο Γυμνασίου. Το πρόγραμμα σπουδών διαρκεί 2 σχολικά έτη. Μετά την επιτυχή φοίτηση παρέχεται τίτλος ισότιμος του απολυτηρίου Γυμνασίου. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά απογευματινές ώρες (5μ.μ.-8.50μ.μ.) με μεθόδους προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ενηλίκων, χωρίς εξετάσεις προαγωγικές και απολυτήριες όπως στην τυπική εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται εργαστήρια βιωματικής μάθησης, όπως για παράδειγμα εργαστήριο αγιογραφίας, κοσμημάτων, παραγωγής κηραλοιφών κ.ά., σύμφωνα πάντα με τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευομένων. Επίσης, πραγματοποιούνται πολλές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πολιτιστικούς ή επαγγελματικούς χώρους και διοργανώνονται ομιλίες ενημερωτικού χαρακτήρα για διάφορα θέματα όπως ανακύκλωση, διατροφή και υγεία.

Η Έδρα του Σ.Δ.Ε. είναι στη Νάουσα, στα Γενικά Λύκεια, ενώ λειτουργεί και Παράρτημα του σχολείου στην Αλεξάνδρεια, στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου.

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2017-2018 συνεχίζονται και το Σεπτέμβριο κατά τις απογευματινές ώρες (μετά τις 5μ.μ.)

 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

 

Νάουσα: 2332052161

Αλεξάνδρεια: 2333023454

Κινητό: 6986280541

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"