Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 12:36

Εκδήλωση βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) διοργάνωσε, με την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας  το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στο Γήπεδο μπάσκετ Εληάς  στη Βέροια, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των τάξεων  Ε΄ και ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στον 11ο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» καθώς και τους μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν στον 5ο Τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Την εκδήλωση άνοιξε το συγκρότημα Filippos Glee Band.

Χαιρέτησαν και βράβευσαν τους μαθητές: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Σοφιανίδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας κ. Δάγγας Στέλιος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΜΕ Ημαθίας και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΜΕ καθώς επίσης και διευθυντές σχολείων της Ημαθίας.

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ημαθίας κ. Χαρίκλεια Σαραφοπούλου, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συγχάρηκε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς τους για τις διακρίσεις στους  Μαθηματικούς Διαγωνισμούς και μίλησε για τα οφέλη των μαθηματικών διαγωνισμών. Αναφέρθηκε στο έργο του Παραρτήματος και στις επόμενες δράσεις του, όπως είναι η ίδρυση ενός χειμερινού μαθηματικού σχολείου και την ίδρυση ενός νέου μαθηματικού διαγωνισμού για παιδιά με οπτική αναπηρία.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

    

Η Πρόεδρος                                                       Η  Γενική  Γραμματέας

 

Χαρίκλεια Σαραφοπούλου                                         Αλεξάνδρα Στυλιανίδου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"