Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 09:45

Ημερίδα ''Γεωργία, περιφερειακή ανάπτυξη και κοινή αγροτική πολιτική'' στα Τρίκαλα Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ημερίδα, στην οποία το ΚΕΠΚΑ Νάουσας – Ημαθίας ήταν περήφανος συνδιοργανωτής, διεξήχθη το Σάββατο 11 Μαρτίου στα Τρίκαλα Ημαθίας, με θέμα την Γεωργία, την περιφερειακή ανάπτυξη και την κοινή αγροτική πολιτική. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν το σύνολο του αγροτικού κόσμου της περιοχής, από πληθώρα ομιλητών υψηλής κατάρτισης και γνώσεων, που πραγματικά κόσμισαν την εκδήλωση.

Το ΚΕΠΚΑ Νάουσας – Ημαθίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Νικόλαος Βαρβέρης και τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτριος Βογιατζής και Χαρά Ματοπούλου. Καλεσμένος τους ήταν ο Πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ και του συνδέσμου Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, κ. Γεώργιος Φουντούλης, ο οποίος και αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή του σε ζητήματα που αφορούν στον εξαγωγικό προσανατολισμό των Συνεταιριστικών μονάδων της περιοχής μας. Επιπλέπν, με αφορμή την παρουσία και την τοποθέτηση του πρωην Υπουργού και Προέδρου του Σωματείου «Διάζωμα» κ. Σταύρου Μπένου, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην πολυθεματική τουριστική αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής πέριξ της αρχαίας Μίεζας με το θέατρό της και την Σχολή του Αριστοτέλη, του πρώτου Πανεπιστημίου της Οικουμένης.

 

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση και όσους κατάφεραν να παρευρεθούν!

 

 

                                                Για το ΚΕΠΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ

 

               Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γ. Γραμματέας

 

           Νικόλαος Βαρβέρης                                                             Νικόλαος Καμπούρης

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"