Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 09:28

«Αναπτύσσομαι επαγγελματικά λειτουργώντας μια εικονική Επιχείρηση ‘’Παρασκευής, Τυποποίησης και Εμπορίας Τουρσιών’’»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας, στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο «Αναπτύσσομαι επαγγελματικά λειτουργώντας μια εικονική Επιχείρηση ‘’Παρασκευής, Τυποποίησης και Εμπορίας Τουρσιών’’»,  επισκέφτηκαν δημόσιες  υπηρεσίες της Βέροιας με σκοπό να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τις διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη  μιας επιχείρησης. Πρώτος σταθμός  το Επιμελητήριο Βεροίας ( Πέμπτη 23/2), δεύτερος σταθμός ο Ε.Φ.Κ.Α.( Πέμπτη 23/2) και τρίτος η Δ.Ο.Υ. Ημαθίας ( Πέμπτη 2/3).

Οι υπάλληλοι των υπηρεσιών υποδέχτηκαν με χαρά τους νεαρούς επιχειρηματίες του τμήματος Γεωπονίας και Ανθοκομίας του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου Βεροίας. Τέθηκαν εύστοχα ερωτήματα από τους μαθητές σχετικά με τις αρμοδιότητες της εκαστοτε  υπηρεσίας, συμπλήρωσαν αιτήσεις και προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η ευγένεια και η ευσυνειδησία των υπαλλήλων κέρδισαν το ενδιαφέρον των μελλοντικών επιχειρηματιών και έλυσαν όλες τις απορίες τους. Οι μαθητές που συμμετείχαν πρώτη φορά σε πρόγραμμα  σταδιοδρομίας, μέσω της διαδικασίας προσομοίωσης έδειξαν θέληση και ενθουσιασμό και ήρθαν σε επαφή με το περιβάλλον και τις διαδικασίες που απαιτούνται με σκοπό  να επωφεληθούν στο μέλλον.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"