Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 
 

 

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 12:55

"Δίνω παιχνίδι, δίνω χαρά"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε για 2η φορά το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στον πεζόδρομο της Ιπποκράτους στη Βέροια, η δράση "Δίνω παιχνίδι, δίνω χαρά" από τον Όμιλο νέων, επαγγελματιών και επιστημόνων Βέροιας .

 Η ανταπόκριση του κόσμου να προσφέρει ένα παιχνίδι μεταχειρισμένο η καινούργιο το οποίο θα έφερνε χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη ήταν συγκινητική. Εμείς με την σειρά μας παραδώσαμε με την λήξη της εκδήλωσης τα παιχνίδια στο Όμιλο Προστασίας Άπορου Παιδιού και το Φιλόπτωχο Σωματείο Κύριων Βέροιας όπου θα διανεμηθούν άμεσα στις οικογένειες που ωφελούνται από τους δυο συλλόγους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε σε αυτή την ελάχιστη προσπάθεια προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

 

Με εκτίμηση

 

Η πρόεδρος του

ΟΝΕΕ Βέροιας

 

 

Τουπεκτση Λινα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"