Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 10:16

Συνέλευση της ΕΑΑΣ Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γνωστοποιούμε στα Μέλη μας  ότι τη 2α Νοεμβρίου 2016, συγκαλείται Συνέλευση των Μελών του Παραρτήματός μας, από 18.00 ώρα,σε αίθουσα τηςΛΑΦ Βεροίας.

Σκοποί της συνελεύσεως είναι η πλήρης και υπεύθυνη ενημέρωση όλων για την παρούσα και την προβλεπόμενη οικονομική και ασφαλιστική κατάσταση, η λήψη αποφάσεων για πιθανές πρωτοβουλίες του Παραρτήματος, όπως και η καταγραφή απόψεων των Μελών για προώθησή τους.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι oΑντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος εα κ. Βασίλειος Ροζής, το μέλος της ΕΑΑΣ Συνταγματάρχης κ. Απόστολος Παπαπαρίσης και ο πασίγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό, από τους κορυφαίους ειδικούς, ο Εργατολόγος-Οικονομολόγος κ. Ιωάννης Σωπασής, ο οποίος την 29η Οκτωβρίου 2016 ενημέρωσε ήδη πλήρως και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των μελών της Ενώσεως Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας.   

Παρακαλούμε για την ενεργό παρουσία ΟΛΩΝ των Μελών μας. Τα θέματα, όχι απλά μας αφορούν… ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ.

 

Για το Τοπικό Συμβούλιο:

Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος

Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής, Γραμματέας

Ημαθία

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"