Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 17:14

Πρόγραμμα για εργαζομένους σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης / Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, καλεί εργαζόμενουςοι οποίοι, είτε βρίσκονται σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας, είτε συμμετείχαν/ εκπροσωπήθηκαν σε τριμερείς συμφιλιωτικές συναντήσεις του Υπουργείου, να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή σε προγράμματα συμβουλευτικής - κατάρτισης – πιστοποίησης.

 Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

  • Παροχή εξατομικευμένης συμβουλευτικής, σε ατομικές συνεδρίες με εξειδικευμένο Σύμβουλο που θα επιλεγεί από τον ΕΟΠΠΕΠ)
  •  Προγράμματα κατάρτισης σε οριζόντιες δεξιότητες και γνώσεις τα οποία θα έχουν διάρκεια κατά μέσο όρο 120 ώρες και θα οδηγούν σε πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν.

Οι ωφελούμενοι λαμβάνουν επίδομα 7,50 ευρώανά ώρα κατάρτισης(συνολο 900 ευρώ), και κατ΄ αποκοπή επίδομα 250 ευρώμετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων πιστοποίησης.

Η έναρξη υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ενδιαφερομένων στην ιστοσελίδα http://epiteliki-ergasias.gov.gr/ ξεκινά από Πέμπτη, 4 Απριλίου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγ.Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία

τηλ: 2331021061,6974338357

ώρες επικοινωνίας 09:00- 21:00

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"