Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 14:43

Επίσκεψη της Βουλευτού Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας η Βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφια Ευρωβουλευτής κυρία  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, συνοδευόμενοι από  συνεργάτες τους και μέλη της ΔΗΜΤΟ Βεροίας.

Η κ. Ασημακοπούλου ενημερώθηκε για το ιστορικό ίδρυσης και δράσεων της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και ιδιαίτερα για το Σπίτι της Βεργίνας, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. , ο οποίος αναφέρθηκε σε κάθε Δομή ξεχωριστά και στο έργο που επιτελείται.

Η κ. Ασημακοπούλου επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε την υποστήριξή της στο έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στο εγγύς μέλλον, ως προς την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα και ακολούθως ξεναγήθηκε στους χώρους του Σπιτιού. Στον αποχαιρετισμό, τα παιδιά πρόσφεραν στην διακεκριμένη επισκέπτη ένα έργο που φιλοτέχνησαν με τη φροντίδα της Διευθύντριας Κοινωνικής Λειτουργού κ. Ελίζας Καραβασίλη.

 

Από το Δ.Σ.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"