Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 19:27

Στις μεταποιητικές, συνεταιριστικές και ιδιωτικές, επιχειρήσεις της Ημαθίας ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιβάλλοντος της ΠΚΜ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις  μεταποιητικές, συνεταιριστικές και ιδιωτικές, βιομηχανικές  επιχειρήσεις της Ημαθίας επισκέφθηκε, την Τρίτη 17η Ιουλίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο  της  Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ,  δρ.Νίκο Τσοτσόλη και τον  προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π.Ε Ημαθίας, Γιώργο Μιχαλιά. 

Στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν συζητήθηκαν τα προβλήματα της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και της λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών των επιχειρήσεων, οι οποίοι λειτουργούν άριστα.

Μετά το πέρας των επισκέψεων  ο κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ.Τσοτσόλη για την ενεργό του συμπαράσταση στα ζητήματα που αφορούν  την Ημαθία και την παραγωγική-αναπτυξιακή της διαδικασία. Διαπιστώσαμε, για μια ακόμη φορά, την άριστη λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών τους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ.Μιχαλιά και τους συνεργάτες μου στην Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π.Ε Ημαθίας, οι οποίοι  διενεργούν τους απαιτούμενους ελέγχους, κάθε χρόνο, στην «Τάφρο 66». Τηρούμε απαρέγκλιτα την εντολή του περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα στον τομέα της προστασίας  του περιβάλλοντος της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς κραυγές λαϊκισμού»