Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 10:55

‘Γεωργία, περιφερειακή ανάπτυξη και κοινή αγροτική πολιτική’

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα ‘Γεωργία, περιφερειακή ανάπτυξη και κοινή αγροτική πολιτική’ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, από τις 15:00 ως τις 20:00 στα Τρίκαλα Ημαθίας, στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο. Στην ημερίδα θα παρευρεθούν πανεπιστημιακοί, πολιτικοί, και προσωπικότητες της περιφερειακής ανάπτυξης και της αγροδιατροφικής αλυσίδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο την Ελληνική όσο και την Ευρωπαϊκή γεωργία.

Το ΚΕΠΚΑ Νάουσας Ημαθίας με την συνδιοργάνωση της ημερίδας στοχεύει στην ουσιαστική ανάπτυξη της σχέσης μεταξύ του κέντρου λήψης αποφάσεων για ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης και της Περιφέρειάς μας. Μιας Περιφέρειας, που με τον εξαγωγικό της προσανατολισμό και της πρώτης ποιότητας προϊόντα της, βρίσκεται στην κορυφή της Ελληνικής παραγωγής.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Σας περιμένουμε!

 

Με τιμή

Για το ΚΕ.Π.ΚΑ. Νάουσας – Ημαθίας

  Ο Πρόεδρος                                                                                                Ο Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Βαρβέρης                                                                                     Νικόλαος Καμπούρης

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"