Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 10:55

Συμμετοχή της Π.Ε Ημαθίας, μέσω της ΠΚΜ, στην διεθνή έκθεση Fruitlogistica 2017 του Βερολίνου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Π.Ε Ημαθίας, στα πλαίσια της πολιτικής της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής , προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση FRUIT  LOGISTICA 2017  που θα πραγματοποιηθεί  στο Βερολίνο από τις 8 έως 10  Φεβρουαρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City.

Η  FRUIT LOGISTICA αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής των επιχειρήσεων στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Γλυκερία Καραλή στο τηλέφωνο 2310 910445 , στην ΔΑΟΚ ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ κ.Ο.Τσεχελίδου 2331350152.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο fax 2310989348.

 

 

Σχετικά Άρθρα