Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 16:49

Στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου το νεοεκλεγέν συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας. 

Ο πρόεδρος  κ. Τάσος Χαλκίδης και τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου έθεσαν στον κ. αντιπεριφερειάρχη μια σειρά φλεγόντων  ζητημάτων γενικότερου, αλλά και ειδικότερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τους αγρότες της χώρας και της Ημαθίας, από το φορολογικό και το ασφαλιστικό, μέχρι τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ. 

Ο κ. Καλαϊτζίδης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε τα εξής: « Τόσο εγώ, όσο και ο περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας, είμαστε στο πλευρό των δικαίων αιτημάτων των αγροτών , οι οποίοι αντιμετωπίζουν εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον στην προσπάθεια να ζήσουν τις οικογένειες τους, με τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιδρομές που υφίστανται.  Αυτή μας η συμπαράσταση μας είναι διαχρονική και μακριά από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες. Δυστυχώς οι αγρότες της Βέροιας, της Νάουσας, της Αλεξάνδρειας, αλλά και όλης της χώρας βιώνουν δραματικές καταστάσεις, που αν δεν αντιστραφούν, τότε θα καταρρεύσει η μοναδική εναπομείνασα «βιομηχανία» της χώρας μας. Ο πρωτογενής τομέας». 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"