Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 
 

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 11:38

ΚΕΠΚΑ Νάουσας – Ημαθίας: Σώστε το Νοσοκομείο της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθούμε την πορεία συρρίκνωσης της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου της Νάουσας, η οποία αδυνατεί να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Η αδυναμία κάλυψης κενών από γιατρούς, η  υπερπροσπάθεια των υπαρχόντων τακτικών και ειδικευομένων, το φιλότιμο και οι προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού, μαζί με την πεποίθηση όλων μας πως, όπως πάντα, η συμπαράσταση του λαού της περιοχής της Νάουσας,  έχουν αποτρέψει, ως τώρα, τη μετατροπή του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας.

Καλούμε, λοιπόν, τα μέλη και τους φίλους σε δυνατή συμμετοχή στο συλλαλητήριο που κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας ώστε οι πολίτες μας να έχουν τους απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον απαραίτητο νοσοκομειακό εξοπλισμό στη διάθεσή τους  ώστε  να προστατεύσουν το μεγαλύτερο αγαθό, την υγεία.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"