Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 09:36

Διεξήχθη η Επιστημονική Παιδιατρική Εκδήλωση στη Βέροια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου, στο επιμελητήριο Ημαθίας, στη Βέροια, η Επιστημονική Παιδιατρική Εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Παιδιατρική Εταιρία Βορείου Ελλάδος (ΠΕΒΕ) και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Βέροιας.

 Στην εκδήλωση συμμετείχαν καταξιωμένοι ομιλητές ,παιδίατροι καθηγητές εξειδικευμένοι σε θέματα γαστρεντερολογίας, λοιμωξιολογίας, αιματολογίας, πνευμονολογίας και καρδιολογίας. Παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα θέματα που αφορουσαν στην καθημερινή παιδιατρική πράξη. Μετά από κάθε διάλεξη ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση  με τους ειδικούς. Με την παρουσία τους στο ακροατήριο  τίμησαν την εκδήλωση  πολυάριθμοι   παιδίατροι του νομού Ημαθίας αλλά και όμορων νομών, ιατροί άλλων ειδικοτήτων με ενδιαφέρον στα παιδιά, νοσηλευτές  και  άλλοι επαγγελματίες υγείας .Ευχόμαστε να ακολουθήσουν ανάλογες επιστημονικές εκδηλώσεις στο προσεχές μέλλον.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"