Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 09:39

Φρόσω Καρασαρλίδου: Ζητήματα Νοσοκομείων Νάουσας και Βέροιας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ζητήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας συζήτησε η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου με τις διοικήσεις των σωματείων εργαζομένων και τους εκπροσώπους των γιατρών, συνοδευόμενη από τον γραμματέα της Ν.Ε. Τάσο Κωστόπουλο και το μέλος της Ν.Ε. υπεύθυνο σε θέματα υγείας Πέτρο Τσαπαρόπουλο.

 

Τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τα δυο νοσοκομεία και τέθηκαν από τους εργαζόμενους στη συνάντηση είναι οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και το νέο οργανόγραμμα. Ειδικά στη Νάουσα συζητήθηκε και το θέμα με τον αξονικό τομογράφο καθώς και η δημιουργία μονάδας ΕΚΑΒ.

 

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου και η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που τέθηκαν και τόνισαν ότι θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την επίλυσή τους.

 

Σχετικά με το νέο οργανόγραμμα, όπως τόνισε η βουλευτής, ρητή είναι η διαβεβαίωση των αρμοδίων παραγόντων του υπουργείου Υγείας ότι στόχος παραμένει η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ενίσχυση των δυο νοσοκομείων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"