Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 17:16

Πετυχημένη η ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο Πολυχώρο ΒΕΤΛΑΝΣ ,πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για το Σακχαρώδη διαβήτη που διοργάνωσε ο σύλλογος διαβητικών Ν. Ημαθίας"ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ"

  Συνοπτικά οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα εξής θέματα

η :κα Αποστόλου επισήμανε και τόνισε ότι η μεσογειακή διατροφή πρέπει να ακολουθείται από τους πάντες ,και διαβητικούς και μη, καθώς και την τήρηση καθημερινής άσκησης,ώστε να χουμε την καλύτερη ισορροπία του ζαχάρου.

ο κ.Μάρας αναφέρθηκε στο τι είναι τελικά ο διαβήτης, στην αντιμετώπιση και πρόληψη,καθώς και στα νέα σκευάσματα αλλά  και το πως επηρεάζεται ο συνδυασμός σκευασμάτων παράλληλα με άλλες παθήσεις.

 Τέλος ο κ.Τεντολούρης  αναφέρθηκε στα καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια, στην πρόληψη και αντιμετώπιση,τονίζοντας παραγοντες που αυξανουν τον κίνδυνο οπως η χοληστερίνη,η  πίεση.η καθιστική ζωή και το άγχος

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από την ανταπόκριση του κόσμου,όπου απαντήθηκαν αρκετά ερωτήματα τους  από την επιστημονική ομάδα των τριών ιατρών,

Κλείνοντας ο σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Νάουσας για την αμέριστη και συνεχή συμπαράσταση στο σύλλογο.,καθώς και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Μάντσιο .πάντα αρωγό και υποστηρικτή σε θέματα και ημεριδων υγείας και φυσικά τον κ.Διαμαντόπουλο τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου.Μετά το πέρας της ημερίδας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο καζάνι του Διαμαντάκου,γιατί το καλύτερο φάρμακο είναι η καλή ψυχολογία και το χαμόγελο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"