Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 10:24

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με θέμα «Με το βλέμμα στο μέλλον», διοργανώθηκε  το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, που διεξήχθη  στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2019 στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με διοργανωτή το  Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας  και υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου.

Την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στην εργασία και την κοινωνία, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Νέες τεχνολογίες ανατρέπουν τις καθιερωμένες μεθόδους παραγωγής και απασχόλησης: η ψηφιοποίηση, η νανοτεχνολογία, η βιοτεχνολογία και η εκτεταμένη χρήση του διαδικτύου έχουν αναδιαρθρώσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται εργαζόμενοι και επιχειρήσεις.
Το συνέδριο επιχείρησε να ανιχνεύσει τις σημερινές προκλήσεις στα θέματα της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους εργασίας γνωρίζοντας, ότι τα όρια μεταξύ εργασίας και άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων είναι πλέον ρευστά. Το συνέδριο απευθύνθηκε  σε όλους τους εμπλεκόμενους στη διαχείριση των θεμάτων υγείας και ασφάλειας, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το παρόν και το μέλλον της εργασίας. Από τον Νομό μας παρέστησαν στο Συνέδριο οι
Μηχανικοί , Γερόπουλος Δημήτριος ,Καζίλης Νικόλαος , Κοτζαμπασόπουλος Θωμάς , Σακελλάρης Κώστας και Σκιπετάριος Αχιλλέας 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"