Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 13:03

Απάντηση στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προς γνώσιν των συμπολιτών μας σχετικά με την  ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας στα ΜΜΕ του νομού Ημαθίας και στο διαδίκτυο η οποία  αφορά την λειτουργία του Αναισθησιολογικού τμήματος του εν λόγω Νοσοκομείου στις 31/10/2019 και 1/11/2019 διευκρινίζουμε τα εξής:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Εφημεριών   του Αναισθησιολογικού Τμήματος της Μονάδας Νάουσας με αριθ. πρωτ. 8955/22-10-2019, στις 2-11-2019 και 03-11-2019  (το Σαββατοκύριακο στο οποίο  αναφέρεται το Σωματείο) υπάρχει εφημερεύων Αναισθησιολόγος που θα φροντίσει οποιοδήποτε  επείγον περιστατικό ( πχ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ).

Οι ανακοινώσεις οι οποίες δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα και μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση στο κοινό είναι κατακριτέες  και δεν βοηθούν  στο δύσκολο έργο  όλων των εργαζομένων  και των δυο Μονάδων Βέροιας – Νάουσας.

Είναι λυπηρό σε αυτή την εποχή που διανύουμε   αντί να υπάρχει  αλληλεγγύη  και συνεργασία των δυο  Νοσοκομείων, με σκοπό πάντα  τη μεγαλύτερη ασφάλεια των κατοίκων του Ν. Ημαθίας, κάποιοι να προβαίνουν σε αναληθείς  δηλώσεις.

 

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

α/α

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

 

 

ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΤΕΪ

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"