Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 10:43

Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος στο Νοσοκομείο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Νάουσας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, ξεκινάει από 1-9-2019 η λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου διακοπής καπνίσματος στην Υγειονομική Μονάδα Νάουσας όπου θα βοηθούνται όσοι επιθυμούν να απεξαρτηθούν από το κάπνισμα και τις βλαβερές συνέπειές του για έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής και για την απομάκρυνση κινδύνων για την υγεία.

Το Ιατρείο θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Διευθυντή Καρδιολογίας της Μονάδας και με τη συνδρομή της υπαλλήλου κλάδου ΠΕ Ψυχολόγων της Υγ. Μον. Βέροιας στο πλαίσιο της μετακίνησής της στην Υγ. Μ. Νάουσας.

 

Η διαδικασία για το κλείσιμο των ραντεβού γίνεται από την Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων της Μονάδας Νάουσας στα τηλέφωνα 2332350247 και 2332350248, τις ώρες 07:00 έως 15:00.

                                                              

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ – ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

 

 

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                               

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"