Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 10:47

Το Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επειδή κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στα μέρη μας, για άλλη μια φορά αναγκαστήκαμε να πάρουμε το καραβάνι ώστε να πάμε να ψηφίσουμε στην κάλπη που έστησαν για μας, χωρίς εμάς στη Βέροια, για τις εκλογές του Δ.Σ. του ενιαίου νοσοκομείου Ημαθίας.

Αυτός ο ξεσηκωμός, με τον οποίο 130 υπάλληλοι  πήγαν απο τη Νάουσα στη Βέροια να ψηφίσουν εκπρόσωπο, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει χωρίς την συμβολή του κου Δημήτρη Πάλλα και την υποστήριξη του κου Κώστα Σταμπουλού και κου Ζάχου Σταύρου.

Τους ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους  των εργαζομένων με την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία φορά .Την επόμενη φορά  να σταματήσουν να μας υπολογίζουν σαν ψηφοφόρους β΄ διαλογής. Να σταματήσουν αυτή τη δημοκρατική προσβολή  στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.

 

 

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΓΡΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καταγγελία – Διαμαρτυρία "Κάπνισμα και υγεία" »
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"